2024. április 27., szombat
FONTOS

Az ország legjobb rendőrei mérkőznek meg Gyulán

 

Két nap alatt három kategóriában mérkőznek meg a rendőrök az Országos Szakmai Közlekedésrendészeti Versenyen. A nyolcadik alkalommal életre hívott eseményre Magyarország legjobb járőrei érkeztek Gyulára.

Pest és Nógrád megye után idén a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság rendezte meg az eseményt. Megyénként 3+1 járőr méretteti meg magát a két nap alatt, Békés megye házigazdaként sportszerűségből nem indult. Az elméleti versenyen tesztlapokat kellett megoldani, melyben KRESZ, illetve rendőr szakmai kérdések voltak. Az eseményen a motoros rendőrök, a gépkocsizó járőrök, valamint a karos forgalomirányítók mérik össze tudásukat.

Kedden 19 órától szerda 15 óráig a Vértanúk útján teljes útlezárás lesz, a Bartók Béla utcai kereszteződés és a Kossuth téri körforgalom közötti szakaszon nem lehet majd közlekedni. A forgalmat a környező utcákba terelik. Az országos verseny részeként szerdán látványos felvonulást rendeznek Gyulán. A versenyző rendőrök 7 óra 45 perc és 8 óra 15 perc között, valamint a verseny végén, várhatóan 14 óra és 14 óra 45 perc között autókkal, motorokkal vonulnak fel. A Vértanúk útja és a Várkert között érintik a Tiborc utcát, a Temesvári utat, a Wesselényi utcát, a Megyeház utcát, a Jókai utcát, a Zrínyi teret és a Balázs deák utcát is. A felvonulás miatt lassul majd a forgalom. A rendőrség a közlekedők megértését és türelmét kéri!

Nézze meg ezt is:

Útlezárás várható szombaton Gyula belvárosában

Futóverseny miatt útlezárásokra és forgalomterelésekre kell számítani 2024. április 27-én 10 óra és 14 óra …