2019. június 20., csütörtök
FONTOS

Három napig rangos terep-rallye bajnokság bázisa Gyula

Péntek délelőtt már elfoglalták a versenygépek a Vértanúk útját, hiszen egy év szünet után ismét egy rangos tereprallye viadal bázisa Gyula.

A nyílt terep-rallye országos bajnokság negyedik, illetve a Közép-Európai zóna terep-rallye bajnokság kilencedik futamán több, mint 20 pilóta méretteti meg magát.

A három napos eseményen kamionok, autók, motorok, quadok, illetve side by side kategóriák vívnak meg az elsőségért. Az utóbbiban can am járművekkel indulnak, melynek különlegessége a 65 cm-es rugóút, így az utastérben nem lehet érezni, hogy éppen ugrat az autó.

Az idei verseny különlegessége, hogy módosítottak a már jól ismert útvonalon. A szervezők remélik, hogy a versenyt mindenki gond nélkül teljesíti, melyhez az időjárás is kegyes lesz.

A verseny a pénteki prológot követően szombaton és vasárnap több, mint 600 km össztávon folytatódik, melyet az érdeklődők polgárőrökkel biztosított, kijelölt nézői pontokon tudnak követni.

Nézze meg ezt is:

Durva felhőszakadás jöhet a következő órákban!

Intenzív záporból, zivatarból rövid idő alatt 50 mm-t meghaladó csapadék hullhat a békéscsabai, gyulai, mezőkovácsházi, …