2024. április 26., péntek
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2018. 11. 23.

Témák:

– A következő generáció már robotokkal, gépekkel dolgozik együtt – hangzott el azon a békéscsabai konferencián, mely arra tett kísérletet, hogy megmutassa, milyen lehet a jövő munkavállalója. A szakemberek szerint a következő évtizedekben fontos lesz, hogy olyan informatikai tudással bírjunk, mely révén képesek lehetünk hozzájárulni a technika fejlődéséhez.

– Számos elismerést átadtak a gyulai Vigadóban, a szociális munka napján. A rendezvényen elhangzott, aki ezt a szakmát választja, az elkötelezi magát mások segítése mellett.

– November huszonhetedikéig bárki véleményezheti Gyula Településképi Arculati Kézikönyvét. A részletekről a napokban lakossági fórumot is tartottak.

– Idén is megrendezte időseknek szóló népművészeti vetélkedőjét a kistérségi intézmény. Az verseny fő témái a népzenék és a népdalok voltak. Gyuláról több klub nevezett a versenyre, a környékbeli településekről érkezőkkel együtt több, mint 40-en mérték össze tudásukat.

– A Postagaléria után most a Pándy Galériában állította ki olajfestményeit Nagy Márta. Az alkotó széleskörű témavilága, realista ábrázolásmódja és autodidakta festészete egyaránt hozzájárul népszerűségéhez.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 22.

Témák: – Megáldották a gyermekeket a Nádi Boldogasszony templom felszentelésének 201. évfordulóján. Tapodi Krisztián káplán …