2024. április 26., péntek
FONTOS

29 hallgató vehette át diplomáját Gyulán, a Gál Ferenc Főiskolán

2019 januárjában 29 tanuló szerezte meg diplomáját Gyulán, a Gál Ferenc Főiskolán. A frissen végzett hallgatók közel 50%-a kiváló minősítésű oklevelet vehetett át az ünnepségen. A tanulmányokat többen szeretnék folytatni, erre ösztönözte őket a főiskola is, így van, aki mesterszakon szeretné folytatni tanulmányait, vagy már egy meglévő végzettség mellé szerezne újabbat.

A Gál Ferenc Főiskolán tanulók számára nem minden esetben szükséges megvárni tanulmányaik végét ahhoz, hogy munkát vállalhassanak. Erre a kompromisszumra több éve alapoznak az intézménynél, hogy a családos tanulni vágyók számára is lehetőséget biztosítsanak.

A gyulai főiskola 2018 februárjában került a Gál Ferenc Főiskola fenntartása alá, azóta már közel 100-an fejezték be itt sikeresen tanulmányaikat és vehették át diplomájukat. Az ide érkező tanulók számára azért is lehet jó választás a gyulai felsőoktatás, mert a vezetőség és a Békés Megyei Központi Kórház közötti együttműködési megállapodás több helyen is biztosítja a gyakorlati képzések helyszínét a városban, mint például a Békés Megyei Központi Kórházban vagy a Gyulai Várfürdőben.

Nézze meg ezt is:

Régiós bowling versenyt rendeztek sérült sportolóknak

  A Magyar Speciális Olimpia Szövetség és a Harruckern SE szervezésében rendeztek a napokban regionális …