2019. március 23., szombat
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2019. 02. 15.

Témák:

– Befogadó Magyar Település díjjal ismerték el Gyula városát a Parlamentben. A címet az esélyegyenlőség és a fogyatékos emberek helyi szervezeteivel való együttműködés miatt érdemelte ki az önkormányzat. 15 pályázóból mindössze három önkormányzatot díjaztak, Gyula egyedüli vidékiként kapta meg az elismerést.

– A Valentin naphoz kötődően szerveztek interaktív programokat a gyulai Almásy Kastélyban. A kiállítótermekben a szerelmesek hete programsorozat zajlik, így a kastélyban a régi idők udvarlási szokásairól, és történelmi személyiségekhez kötődő szerelmes történeteket ismerhettek meg a látogatók.

– Február 18-án, hétfőn táncszínházi előadásra invitál a Gyulai Várszínház. A kamarateremben ezúttal Pilinszky János Szálkák című kötetének érzésvilágát viszi színpadra a Feledi Project.

– Farsangi mulatsággal űzték el a telet a gyulai lila iskolában. Az alsó tagozatosok programján zömében egyénileg öltöztek be a fiatalok.

– Hárman haltak meg csütörtökön, a Bélmegyer közelében történt közlekedési balesetben.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2019.03.19.

Témák: – Kedden megkezdődött a 20. alkalommal megrendezett Gyulai Pálinkafesztivál pálinka és párlatversenyének érzékszervi zsűrizése …