2024. május 4., szombat
FONTOS

Április 16-tól május 6-ig lezárják az Árpád utca végét

Hamarosan megkezdődnek az Eötvös utca–Béke sugárút–Árpád utcai körforgalom kivitelezési munkálatai, melyek forgalmirend-változással járnak. A kivitelezés három ütemben valósul meg.
Az első ütemben az Árpád utca Béke sugárút felőli vége kerül lezárásra 2019. április 16-án 04.00 órától várhatóan május 6-ig.
A csomópont a Béke sugárút felé a 48-as utcán és a Kálvin utcán kerülhető ki. A környék lakóit szórólapokkal is tájékoztattuk, a csomópontot érintő forgalmirend-változást közlekedési táblák jelzik.
A forgalmirend-változással kapcsolatos információk elérhetőek a környező intézményekben és a Városháza kapualjában kihelyezett térképeken, illetve a www.gyula.hu/aktualis oldalon.
A csomópont átalakításával kapcsolatban 2019. április 17-én (szerdán) 17.00 órakor dr. Görgényi Ernő polgármester lakossági fórumot tart a Városháza dísztermében.
A csomópont körforgalommá alakítása jelentősen növeli a közlekedés biztonságát, ugyanakkor csökkenti a várakozással töltött időt is. A környéken a közlekedésbiztonság kiemelt fontosságú, a csomópont közelében két általános iskola, két óvoda, művészeti iskola,gyermekorvosi rendelők, tornacsarnok és kulturális központ is található, ezek mellett a forgalmat a bíróság és a rendőrség A 129,5 millió forint összértékű beruházás 107,8 millió forint pályázati támogatással valósul meg.
A munkálatok befejezésének tervezett időpontja 2019. augusztus 31.

Nézze meg ezt is:

Több épület felújítását jelentette be Soltész Miklós Gyulán

15 millió forintot biztosít a Kossuth téren található Szentháromság kápolna tornyának műemléki felújításához a Miniszterelnökség …