2024. április 26., péntek
FONTOS

Befejeződött a Henyei úti ipari park fejlesztése

Tavaly októberben készültek a videó elején látható felvételek a Henyei úton, akkor még arról szólt a bejelentés, hogy 84 millió forintos pályázati forrásból zajlanak az ipari park fejlesztését célzó munkálatok. Kedd délután ezen a területen a szalagot vágták át.

A keddi, helyszíni ünnepségen Alt Norbert alpolgármester emlékeztetett, amikor 2006-ban képviselővé választották, az első teendőinek egyike ide kötődött, és azóta is azon dolgoznak, hogy fejlődjön ez a terület. Görgényi Ernő polgármester hangsúlyozta, a projektet széles körű összefogás övezte, a város pedig ez esetben is igyekezett pályázati lehetőségek révén megtöbbszörözni a befolyó adóforintokat. Kovács József országgyűlési képviselő szavaiból kiderült, Gyula különösen eredményes volt a pályázati források lehívásában.

A Henyei úton több, a közbiztonságot szolgáló kamerát helyeztek el, korszerűsítették a közvilágítást, és elérhetővé tették a nagy sávszélességű optikai hálózatot. Az új kamionforduló mellett parkolókat alakítottak ki.

 

Nézze meg ezt is:

Testületi ülés: jó évet zártak az önkormányzati cégek

    A Dobos István utca egyirányú szakaszát szeretné a kerékpárosok számára kétirányúvá változtatni Vigné …