2024. április 26., péntek
FONTOS

Sikeres volt a 11. jótékonysági futóverseny

 

A videóban megnézhető, hogy rajtolt el a 7 és a 21 kilométer mezőnye szombat délelőtt 11 órakor,a  gyulai várkertben. A résztvevők közül jópáran nemcsak a sport, hanem a nemes ügy, a sérült fiatalok támogatása miatt küzdötték le valamelyik távot.

A programot hagyományosan úgy állították össze, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelő távot. A pár száz méteres, gyerekeknek szóló verseny mellett Nagyszalontáról Gyulára maratoni távon lehetett részt venni.

Már több éves hagyomány, hogy a futók mellett a kerékpárosok is megtalálhatják számításaikat, ők 42 és 100 kilométeres távokat választhattak.

Az idei versenyen valamivel kevesebben voltak, mint legutóbb, de az a közel 800 ember, aki benevezett valamelyik távra, bőkezűbben támogatta a rendezvény céljait, mint a korábbi években – ez már Felföldi Sándor főszervező szavaiból derült ki, aki a 3Témában értékelte a 2019-es programokat.

Aki év közben szeretné támogatni az egyesület munkáját, megtalálja a megfelelő elérhetőségeket a serultgyermekekert.hu  oldalon.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 19.

Témák: – Csütörtök este a Gyulai Várszínház felolvasó-színházi ősbemutatóját láthatta a közönség Ártatlanok – Levelek …