2024. május 8., szerda
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2019. 06. 27.

Témák:

– Legyen kiemelt nemzetgazdasági ügy az Airbus Helicopters gyulai gyárának létrehozása – javasolja a kormánynak a gyulai képviselő-testület. A grémium a csütörtöki ülésén több fontos beszámolót is meghallgatott, a rendőrséggel kapcsolatban elhangzott, 2018-ban 7 százalékkal javult a nyomozások eredményessége.

– Semmelweis Ignácra emlékeztek a magyar egészségügy napja alkalmából a megyei központi kórház gyulai tagkórházában. Az eseményen második alkalommal adták át a Libor János díjat, valamint számos elismerést is átnyújtottak azok számára, akik az elmúlt évben sokat tettek a betegekért.

– Június 28-án veszi kezdetét a Gyulai Várszínház 56. évada. A Körös-völgyi sokadalommal egybekötött, eseményhez illő darabokat mutatnak be a Tószínpadon. Péntek este a János vitéz missziót, vasárnap pedig a Közép-Európa Táncszínház Gálaműsorát tekinthetik meg az érdeklődők.

– Gyulán kezdte meg a felkészülést a Szeged-Csanád Grosics Akadémia. Az NB II-es klub szeptember közepéig játssza hazai mérkőzéseit a fürdővárosban. A csapat legnagyobb erősítésének a korábban a Ferencvárosban és a Debrecenben is futballozó Alekszandar Jovanovics látszik.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 05. 03.

Témák: – A Miniszterelnökség segítségével újulhat meg a Kossuth téren található Szentháromság kápolna tornya. Soltész …