2024. április 26., péntek
FONTOS

Bemutatta jelöltjeit a gyulai Fidesz, Görgényi Ernő a polgármesterjelölt

Kedd délután sajtótájékoztatón jelentette be a gyulai Fidesz frakció a 2019-es önkormányzati választáson induló jelöltjeit.

Az elmúlt hetekben zajlottak le a párt helyi szervezetének az ülései, ahol a polgármester jelölt személyét illetően nem történt nagy meglepetés, a Fidesz közgyűlése ezúttal is Görgényi Ernőt támogatta.

Gyula 10 egyéni választókerületére vonatkozóan Görgényi Ernő javaslatára kerültek ki a párt képviselőjelöltjei. A 2-es körzetben nem történt nagy meglepetés, Ökrös Istvánt jelölték a feladatra, aki a legrégebben politizál fideszes színekben a városi képviselő-testületben. A 4-es választókörzetben Mittag Mónika, az 5-ösben Torma Béla, a 6-osban Kónya István, a 7-esben Alt Norbert, a 8-asban Kiss Szabolcs, a 9-esben Kiss Tamásné, a 10-es választókerületben pedig Szabó Károly indul mandátuma meghosszabbításáért. Személyi változás csak a 3-as körzetben történt, ahol Veres Andrást indítják.

Az 1-es választókerületben újra Görgényi Ernő indul a képviselői mandátumért, ő már 2006 óta látja el teendőit körzetében, 2010-től polgármesteri feladatai mellett.

Nézze meg ezt is:

Útlezárás várható szombaton Gyula belvárosában

Futóverseny miatt útlezárásokra és forgalomterelésekre kell számítani 2024. április 27-én 10 óra és 14 óra …