2024. április 26., péntek
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2019. 07. 09.

Témák:

– A lakosság is hozzájárult a Vár utca zugának útburkolat felújításához. Ez pár évtizede még bevett dolognak számított, a kedd délelőtti sajtótájékoztatón azonban kiderült, ma már teljesen egyedülálló esetről van szó.

– Több millió forintos, városi keret áll azok rendelkezésére, akik károkat szenvedtek a vasárnapi viharban. A városházán kedd reggel ült össze egy válságstáb, mely úgy határozott, a támogatási kérelmeket valamennyi esetben július 18-ig kell benyújtani a Polgármesteri Hivatal szociális osztályára.

– Utcaszínházi előadásba csöppenhetett az, aki hétfő délután 6 órakor a gyulai sétálóutcán járt. A Békéscsabai Jókai Színház Színitanházának hallgatói a Szentivánéji álom című komédiát adták elő a Világóránál, ami igazi nyári hangulatot teremtett a XV. Shakespeare Fesztivál nyitónapján.

– Szombaton, immár tizenegyedik alkalommal rendezték meg az Országos Szenior Táncfesztivált, Gyulán. Az eseményen 356 táncos 46 produkcióját értékelte a szakmai zsűri.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 22.

Témák: – Megáldották a gyermekeket a Nádi Boldogasszony templom felszentelésének 201. évfordulóján. Tapodi Krisztián káplán …