2024. április 26., péntek
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2019. 08. 01.

Témák:

– Közel hatszáz állami gondozásban lévő és veszélyeztetett gyermekek vett részt az idei ÁGOTA Táborban. Az immár huszonharmadik alkalommal megrendezett program célja az, hogy élmény- és terápiás programok segítségével tudatosítsa a fiatalokban, hogy nem különböznek társaiktól.

– Ötödik alkalommal ítélt a Nemzetközi Íz és Minőség Intézet két aranycsillagos minősítést a Gyulahúsnak. A Brüsszelben rendezett eseményen ezúttal a mangalicahúsos vastagkolbászt ismerte el a zsűri.

– Megkezdődött a gyulavári óvoda felújítása. A munkálatok költségeit pályázati és önkormányzati források segítségével fedezik.

– Közel 470-en vettek részt a XXX. Jubileumi Kézműves Táborban Békéscsabán. Magyarország egyik legnagyobb létszámú alkotótáborában 26 csoportban tevékenykedtek az érintettek.

– Rostás István természetfotói láthatóak egy hónapon át a Pándy galériában. Az amatőr fényképész egyedi látásmóddal készült képeiből 20-at láthatnak az érdeklődők.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 22.

Témák: – Megáldották a gyermekeket a Nádi Boldogasszony templom felszentelésének 201. évfordulóján. Tapodi Krisztián káplán …