2024. április 26., péntek
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2019. 08. 12.

Témák:

– Az előzetes tervek szerint 2021 első negyedévében már elkezdődik a helikopterek dinamikus rendszereihez szükséges precíziós alkatrészek gyártása az Airbus Helicopters gyulai telephelyén. A beruházással kapcsolatban a napokban tartottak lakossági fórumot, ahol a Helyi Építési Szabályzat módosítását ismertették.

– A tavaly még NB I-es, Supka Attila által dirigált szombathelyi Haladást fogadta vasárnap Gyulán a Szeged-Csanád Grosics Akadémia. A találkozó esélyese a vendég együttes volt.

– A napokban a nagyzerindi Ibolya Néptánccsoport fiúcsapata – idén rendhagyó módon – kantás ritmusjátékkal szórakoztatta a Gyulai Várfürdő vendégeit. Az Arad megyéből érkezett táncosok immár öt éve látogatnak a városba.

– Önszorgalomból készített Trianon emlékművet Kiss László szobrász. A sarkadi és biharugrai alkotások után, a békeszerződés 100. évfordulója alkalmából, Gyulára is tervezett egy szobrot.

– Magyar és román rendőrök közösen teljesítenek járőrszolgálatot Gyulán. Az együttműködés célja a közbiztonság erősítése, a bűncselekmények megelőzése, a fürdővárosba Romániából érkező turisták segítése.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 19.

Témák: – Csütörtök este a Gyulai Várszínház felolvasó-színházi ősbemutatóját láthatta a közönség Ártatlanok – Levelek …