2021. február 25., csütörtök
FONTOS

A minőségi tanszereket keresik a legtöbben a tanév kezdete előtt

Alig egy hét múlva kezdetét veszi a 2019/2020-as tanév, augusztus utolsó hetében pedig megindult az utolsó roham a papír-írószer boltokba. Egyáltalán nem mindegy azonban, hova megy vásárolni az ember, hiszen az egyes termékek árazása között olykor jelentős különbség is mutatkozhat.

A legtöbben listával, felkészülten érkeznek a boltokba. A hagyományos füzeteket és egyéb eszközöket jellemzően a nagyobb áruházakban választják ki a családok, ugyanakkor nem tudják elkerülni a kisebb írószer boltokat, hiszen sok kelléket csak itt tudnak beszerezni, de nem utolsó sorban a minőségben is lehetnek különbségek.

Gergely Istvánné boltvezető helyettes szerint javult a helyzet az idei évre abban a tekintetben, hogy a minőségibb termékeket részesítik-e előnyben a vásárlók. Ez idén úgy tűnik, hogy alapvető szempont, még ha így egy kicsit drágább is lesz a végösszeg.

A hátizsákoknál a strapabíróság mellett a legfontosabb, hogy az kényelmes legyen, nem utolsó sorban pedig, hogy elférjen benne minden.

A tanításhoz, tanuláshoz szükséges felszerelések listáját minden tanév kezdete előtt közlik a tanulókkal, illetve szüleikkel. Ezzel amellett, hogy könnyebb dolguk van a vásárlóknak, előre kiszámítható, hogy körülbelül mekkora kiadással kell számolni az iskolakezdéshez.

Nézze meg ezt is:

Robbanásra számítanak a gyulai turizmus szereplői, áremelkedés is várható

  A kényszerű zárvatartás idején minden szállásadónál megvalósultak azok a fejlesztések, melyek a biztonságos szálláshoz szükségesek. …