2024. április 26., péntek
FONTOS

Augusztus utolsó napján ingyen mehetnek be a gyulaiak a várfürdőbe

Megközelítette a félmilliót a látogatók száma augusztus végéig a Gyulai Várfürdőben. 2018-ban rekord évet zárt a létesítmény, hiszen akkor – egész évben – 630 ezren látogattak el a fürdőbe. Idén a január és május közötti időszak gyengébb volt a tavalyihoz képest, ami elsősorban a hidegebb télnek, valamint a csapadékosabb tavasznak volt köszönhető.

Kun Miklós, a Gyulai Várfürdő ügyvezető igazgatója kiemelte, a gyenge tavaszt kompenzálja az idei nyár, majd hozzátette, bízik benne, hogy év végére megközelítik a tavalyi rekordszámú látogatószámot.

A hazai vendégek aránya 80 százalék. Elsődlegesen Kelet-Magyarországról, valamint Budapestről érkeznek látogatók. Tavalyhoz képest nőtt a román vendégek aránya a létesítményt látogatók körében.

Az utóbbi hetekben Minimax családi programok, valamint a csúszdás medence mellett disco várta a fürdőzni, napozni vágyókat. Jó hír, hogy az előző évekhez viszonyítva idén nem ért véget a szezon augusztus 20-a után.

A Gyulai Várfürdő nyári időszak után is több programot kínál a jövőben a vendégeknek. Úgy, mint az aquafitness, valamint a Minimax családi hétvégék.

Nézze meg ezt is:

Régiós bowling versenyt rendeztek sérült sportolóknak

  A Magyar Speciális Olimpia Szövetség és a Harruckern SE szervezésében rendeztek a napokban regionális …