2024. április 26., péntek
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2019. 09. 18.

Témák:

– “A határmenti települések gazdasági kapocsként szolgálnak” – fogalmazott Tuzson Bence közszolgálatért felelős államtitkár Kétegyházán. A kedden megtartott lakossági fórum keretében az önkormányzati választás jelentőségéről és a tervezett fejlesztésekről is szó esett.

– Rengetegen követték Gyulán a nyári kulturális eseményeket – mondta a 3Témában Katona Katalin. Az Erkel Ferenc Kulturális Központ ügyvezetője hangsúlyozta, a következő időszakban olyan embereket is szeretnének bevonni a programokba, akik eddig nem voltak aktívak.

– Az ötödik helyen végzett a Gyulai Várfürdő az “Év Fürdője” szavazás legerősebb kategóriájában. Ez megyei szinten továbbra is az első helyet jelenti. A közönségszavazáson elért ötödik helyért járó oklevelet a szerdán adták át.

– Idén a Göndöcs-kert volt a helyszíne a hagyományosan a gyulai autómentes napnak. Az esemény legfőbb célja, hogy ráirányítsák a figyelmet a helyes közlekedésre, valamint az egészséges életmódra, amely az óvodai nevelésében fontos szerepet játszik.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 19.

Témák: – Csütörtök este a Gyulai Várszínház felolvasó-színházi ősbemutatóját láthatta a közönség Ártatlanok – Levelek …