2024. május 5., vasárnap
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2019. 10. 16.

Témák:

– 2020 szeptemberétől 2,5 milliárd forint értékű fejlesztés kezdődhet el Gyulai Várfürdőnél. Ez a létesítmény történetében a harmadik legnagyobb beruházás lehet. A tervek között szerepel a gyermekparadicsom és a csúszdás medence korszerűsítése, illetve a fedett gyógymedencék számát is bővítenék. A terveket Kun Miklós ügyvezető igazgató mutatta be 3Téma című műsorunkban.

– Novák János, a III. számú belgyógyászat osztályvezető főorvosa kapta idén a megyei központi kórház legrangosabb elismerését, a Pándy emlékérmet. Az eseményen Pándy nővér elismerésben részesült Sárosiné Hőh Henriette vezető gyógytornász, valamint Tóth Tünde vezető asszisztens.

– Az elmúlt években egyre többen tanulták meg, hogyan lehet segíteni szívleállás esetén, ennek is köszönhetően két és fél év alatt közel duplájára emelkedett a sikeres újraélesztések száma. Szerdán nyitott kapukkal és ingyenes tanfolyammal várták az érdeklődőket a gyulai mentőállomáson.

– Közel kétezren tekinthetik meg a Toldi című filmet a nagy sikerre való tekintettel rendezett tematikus hét folyamán. Október 14-e és 18-a között, a Gyulai Várszínház Kamaratermében a diákok három alkalommal közönségtalálkozón is részt vehetnek.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 29.

Témák: – Összesen közel hétszáz sportember részvételével rendezték meg szombaton a Fuss a sérült gyermekekért! …