2023. december 2., szombat
FONTOS

Főzzön velünk! – Savanyú káposztás, juhtúrós sztrapacska

Ismét eltelt két hét, így folytatódik a Gyula Televízió Főzzön velünk! című műsora. Harmadik alkalommal egy szlovák nemzetiségi étel elkészítését mutatjuk be Gál Zsolt szakács mester segítségével.

Savanyú káposztás, juhtúrós sztrapacska

Hozzávalók:

– 0,5 kg burgonya
– 0,3 kg liszt
– 3 darab tojás
– 0,2 kg húsos szalonna
– só
– 300 g juhtúró
– 200 g tejföl
– 100 g lilahagyma
– 200 g savanyú káposzta

Nézze meg ezt is:

A legjobb mézeket értékelte a csúcszsűri Gyulán

  Pénteken Gyulán értékelte az első két után maradt legjobb mintákat a decemberi, gyulai mézverseny …