2022. május 18., szerda
FONTOS

Jótékonysági sütivásár bevételét ajánlották fel a gyulai gyermekosztálynak

Több, mint 340 ezer forinttal támogatta a Méhkeréki Önkormányzat a gyulai gyermekosztályt. A település sütivásárt rendezett, amelynek bevételét felajánlotta a Békés Megyei Központi Kórház Pándy Kálmán Tagkórháza számára.

Az összegből többek között televíziót, mikrohullámú sütőt, plédet, sapkát, faliórát, valamint gyümölcsöt tudtak vásárolni, melyeket hétfőn délben vettek át a gyermekosztály játszószobájában. Több, mint fél éve költözött be az osztály a Kárpát utcai telephelyről a központi telephelyre, a Semmelweis utcába, amely ez idő alatt is egyfolytában komfortosabb környezetben fogadja a betegeket.

Méhkeréken nagy hagyománya van a karitatív tevékenységnek, hangsúlyozta a település polgármestere. Tát Margit az eseményen kiemelte, évtizedek óta törekednek arra, hogy a társadalmi közösség és felelősségvállalás értékteremtő legyen.

Becsei László az eseményen kiemelte, minden felajánlásnak örül a kórház, jelen esetben már sokadik alkalommal részesül ebben a gyermekosztály. Elhangzott, a gyermekek gyógyulása mindenki számára nagyon fontos.

Elhangzott, a jótékonysági süteményvásáron 35 tepsi édesség fogyott el, összesen 34 embertől érkezett felajánlás, ami kimagasló eredmény egy Méhkerék méretű település életében.

Nézze meg ezt is:

Jelképes a belépődíj a múzeumi világnapon az Erkel emlékházba

  Most érdemes megismerni nemzeti himnuszunk zeneszerzőjének szülőházát. Különleges akcióval várja a látogatókat a múzeumi …