2024. április 26., péntek
FONTOS

A gyulai turizmus helyzetét értékelték

A hazai turizmus meghatározó szereplői közé került Komoróczki Aliz és Görgényi Ernő.

A Turizmus Kft által összeállított kiadvány a hazai turizmus 50 legmeghatározóbb szereplőjét vonultatja fel. A Gyulai Turisztikai Kft vezetője és a gyulai polgármester nem először kapta meg ezt az elismerést. Ezúttal a 2019-es év idegenforgalmi szempontból legeredményesebb tíz vidéki városának polgármestere és helyi turizmusért felelős szakembere között szerepelnek.

2021-től emelkedni fog Gyulán az idegenforgalmi adó. A szállásadókkal való egyeztetés után született meg az a döntés, miszerint a Gyulára érkező vendégek az eddigi 450 forintos ár helyett némileg többet fognak fizetni a jövőben, ez akár 500 forint is lehet.

A videóban is látható fotókat Görgényi Ernő polgármester facebook oldalán osztotta meg, jól látható hogyan haladnak az Almásy-kastély cselédszárnyában folytatott munkálatok. A közel 1 milliárd forintos fejlesztés során a cselédszárnyban olyan rendezvénytermet, báltermet alakítanak ki, mely alkalmas lesz a különböző gasztro események lebonyolítására, ugyanakkor magánrendezvények, például esküvők helyszínét is adhatja majd. A felújított épületrész a tervek szerint még idén átadásra ke

Nézze meg ezt is:

Régiós bowling versenyt rendeztek sérült sportolóknak

  A Magyar Speciális Olimpia Szövetség és a Harruckern SE szervezésében rendeztek a napokban regionális …