2024. április 26., péntek
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2020. 03. 30.

Témák:

– Mérséklődött a koronavírus-járvány következtében kialakult pánikvásárlás. Aggodalomra továbbra sincs ok, térségünk élelmiszer önellátottsága az egyik legjobb helyzetben van az országban, az élelmiszer termékekkel való ellátás minden településen biztosított – tájékoztatott a megyei agrárkamara, emellett arra kérnek mindenkit, hogy aki teheti, az mindenképp hazai terméket vásároljon.

– Még nem lehet tudni, hogy melyik pályázó nyeri a Richter Anna Díj 4 millió forintos közönségdíját. Az eredményhirdetés eredeti időpontja március 19-e volt, a koronavírus-járvány miatt azonban elmaradt a budapesti rendezvény.

– A nehéz is helyzetben is összetartanak a kulturális központ munkatársai. A zárt kapuk mögött most is folyik a munka, bár a legtöbben otthonról látják el feladataikat. Katona Katalin ügyvezető igazgató szívhezszóló, bizakodó interjút adott a Gyula Tv-nek.

– Több száz szájmaszkot készítettek az elmúlt hetekben a Békéscsabai Jókai Színház varrodájában. Seregi Zoltán, a teátrum igazgatója száz saját gyártású védőeszközt adott át Szarvas Péter polgármesternek, hogy juttassa el a leginkább rászorulóknak

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 19.

Témák: – Csütörtök este a Gyulai Várszínház felolvasó-színházi ősbemutatóját láthatta a közönség Ártatlanok – Levelek …