2024. május 5., vasárnap
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2020. 03. 31.

Témák:

– A kialakult járványügyi helyzet miatt tanároknak és diákoknak egyaránt az online oktatásra kellett átállniuk. Ez érinti a szakképzést is, különösen azokat a tanulókat, akik már gyakorlati munkájukat végezték egy-egy cégnél vagy vállalkozásnál. Ilyenkor előfordulhat az is, hogy a munkáltató nem képes biztosítani a gyakorlati helyet, ugyanakkor ez a diákok év végi bizonyítványát nem veszélyezteti.

– Feszes tempóban élik életüket azok a szülők, akik a járványhelyzet miatt otthonról dolgoznak, de emellett gyermekeikre is vigyáznak, vagy éppen együtt tanulnak velük. Szicsek Margit szakpszichológus erre a helyzetre ad tanácsot.

– Élő közönség nélkül, a virtuális térben mutatta be legújabb előadását a Tick-Tack Bábszínház. Fizi Miska kalandjait az interneten, élőben követhették a rajongók.

– A veterántalálkozók, közös koszorúzások, iskolai érzékenyítő előadások után az Október 23. Alapítványt egy erkeles diák azzal a céllal kereste fel a közelmúltban, hogy még több hiteles információt szerezzen az 1956-os eseményekről. Csikós Gyula iskolai feladata, illetve nagyszülei élményei miatt kérte az alapítvány segítségét.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 29.

Témák: – Összesen közel hétszáz sportember részvételével rendezték meg szombaton a Fuss a sérült gyermekekért! …