2024. április 27., szombat
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2020. 04. 07.

Témák:

– Nyolcról kilencre emelkedett az igazolt, új koronavírus fertőzöttek száma Békés megyében. Görgényi Ernő polgármester Facebook posztban írt arról, hogy minden olyan kiadásról le kell mondanunk, amelyek nem a munkahelyek megőrzését, a bajba került emberek megsegítését szolgálják és a jelen helyzetben nélkülözhetők.

– Tudatosnak és fegyelmezettnek látja az embereket a Viharsarki Koraszülöttmentő Alapítvány elnöke. Abdul doktor érdeklődésünkre elmondta, munkájukat ebben a helyzetben is fennakadás nélkül látják el.

– Kisebb simításoktól eltekintve befejeződött a csapadékvíz-elvezető rendszer korszerűsítése a Sarkadi úton. A közel 10 millió forint értékű beruházás során 300 méteren nyílt árok épült 30 beton áteresszel.

– Jelenleg is zajlanak a karbantartási munkálatok a békéscsabai Turisztikai Főpályaudvaron. A kényszerű zárva tartás idejére tervezett kiállításokat, valamint az indián kenu túlélő versenyt egy későbbi időpontban rendezik majd meg – számolt be Sós Imre állomásfőnök a Gyula Televíziónak adott interjúban.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 22.

Témák: – Megáldották a gyermekeket a Nádi Boldogasszony templom felszentelésének 201. évfordulóján. Tapodi Krisztián káplán …