2024. április 26., péntek
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2020. 04. 23.

Témák:

– Április 20-a óta újra igénybe vehetők a szakrendelők a gyulai kórházban, azonban kizárólag a sürgős egészségügyi ellátásokat végzik el. Amennyiben valakinek panasza van, először a háziorvosát kell felkeresnie, aki a szükséges beutalóval továbbküldi a beteget, amennyiben indokolt.

– Csütörtökön újabb, több, mint négyszázezer forint értékű adomány érkezett a gyulai kistérségi szociális intézmény idősotthonai számára. Ezúttal a Dig-Build Kft. 300 liter koncentrált fertőtlenítőszert, valamint az ennek felhasználásához szükséges eszközöket, védőruhát juttatott el az intézménybe.

– Csütörtök reggelre sem nőtt az igazolt, új koronavírus fertőzöttek száma Békés megyében.

– A közelmúltban elkészült az Eminescu utca Kerék és Kapa utca közötti, nyolcvan méter hosszú útszakasza. A 45 millió forint összértékű teljes rekonstrukció érintette az út pályatestét, az ivóvíz-vezetéket, a csapadékvíz-elvezetést, a járdát és a zöldfelületet is.

– Szerda délután már aktívak voltak az új okos zebra LED fényszórói. A Béke sugárút és a Hétvezér utca kereszteződésében ezentúl villogó fény hívja fel az autósok figyelmét az áthaladó gyalogosokra.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 19.

Témák: – Csütörtök este a Gyulai Várszínház felolvasó-színházi ősbemutatóját láthatta a közönség Ártatlanok – Levelek …