2024. április 27., szombat
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2020. 04. 24.

Témák:

– Egy év alatt 168 esetben vonult a koraszülötteket segítő mentőautó – hangzott el a péntek délelőtti, gyulai sajtótájékoztatón. A működtető alapítvány idei éve anyagi szempontból stabilnak látszik, de a járványhelyzet miatt arra is készülnek, hogy adódnak majd nehézségek.

– Gondot jelent az import áruk beszerzése a Békés megyei kis- és nagy vállalkozóknak. A gyulai Lovász Forgácsolónál a szállítással összességében nincsenek problémák, itt szintén az Olaszországból várt alapanyagok beszerzése tolódott el, várhatóan májusra.

– Péntek reggelre sem emelkedett a koronavírus fertőzöttek száma Békés megyében.

– A Gyulai Várszínház dolgozói a kényszerű zárva tartás idején is igyekeznek fenntartani az emberek érdeklődését. A teátrum online kihívásokat, illetve a korábbi előadásokról készült felvételeket is közzétette.

– Közel 7 millió forintból végezték el a szükséges fejlesztéseket a Ferencesek terén. Az aszfaltréteg mindkét oldalát süllyesztett szegély erősíti, így várhatóan tartósabb lesz a burkolat.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 22.

Témák: – Megáldották a gyermekeket a Nádi Boldogasszony templom felszentelésének 201. évfordulóján. Tapodi Krisztián káplán …