2024. április 26., péntek
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2020. 05. 15.

Témák:

– Alapvetően biztatóan indult a 2020-as év a Gyulai Agrár Zrt-nél, ahol a napokban éppen a lucerna betakarítási munkálatok zajlanak. A főleg állattenyésztéssel foglalkozó cég életét jelentősen a koronavírus-járvány sem érintette, nehézségek itt is kizárólag az import áruk beszerzésénél adódtak.

– A mentőállomásokat és az orosházi kórházat is támogatja a Békés Megyei Önkormányzat. A bekesmegyeosszefog.hu weboldalon keresztül eddig közel 100 felajánlás érkezett különböző szervezetek számára, ehhez a segítséghez járult hozzá a megyei önkormányzat további 5 millió forinttal.

– Péntek reggelre nem változott a koronavírussal fertőzött betegek száma Békés megyében.

– Az internetezésnek is számtalan veszélye van a home officeban töltött idő alatt. Szicsek Margit szakpszichológus hangsúlyozta, fontos az időkorlátok betartása, melyet csak akkor tudunk a gyermekek felé is hitelesen átadni, hogyha mi is betartjuk azokat.

– Múlt hét végén indult el a Jókai Színház lakótelepi koncertsorozata. A színművészek minden csütörtökön és vasárnap a legnépszerűbb slágerekkel szórakoztatják azokat a békéscsabai lakosokat, akik a koronavírus-járvány okozta helyzetben otthon maradtak.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 19.

Témák: – Csütörtök este a Gyulai Várszínház felolvasó-színházi ősbemutatóját láthatta a közönség Ártatlanok – Levelek …