2024. április 27., szombat
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2020. 05. 18.

Témák:

– A május 14-én bejelentett enyhítéseknek köszönhetően valóban újra indulhat a hazai turizmus. Gyulán már több szállodában várják a vendégeket, a foglalások száma napról-napra nő, az éttermek, cukrászdák pedig már a belső tereket is megnyitották.

– A gyulaiak hűsége és szeretete világnézettől függetlenül is megmaradt Apor Vilmos felé – hangsúlyozta Kovács József általános püspöki helynök a vasárnapi Apor búcsún. A Nádi Boldogasszony templomban idén szigorú szabályok mellett tartották meg a szentmisét.

– Nem változott a koronavírussal fertőzött betegek száma Békés megyében, egyszerűbben lehet intézni bizonyos ügyeket a városházán. Összefoglaló következik a hétfői nap járványügyi eseményeiről.

– Már csak két nap van hátra az SZJA-bevallás határidejéig, május 20-áig! Aki egyetért a tervezetben foglaltakkal, és nem tesz semmit, annak május 20-a után automatikusan bevallássá válik a tervezete, kivéve az őstermelőket, az áfás magánszemélyeket és az egyéni vállalkozókat.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 22.

Témák: – Megáldották a gyermekeket a Nádi Boldogasszony templom felszentelésének 201. évfordulóján. Tapodi Krisztián káplán …