2024. április 26., péntek
FONTOS

A 90 éves Patkás Józsefnét köszöntötték

Görgényi Ernő polgármester, Csige Gábor jegyző és Kiss Szabolcs, a körzet képviselője virággal és tortával köszöntötte szerdán a 90. születésnapját ünneplő Patkás Józsefnét.

Az ünnepelt 1930. május 27-én született, férjével Sarkadkeresztúron éltek, ahol mezőgazdasággal, állattenyésztéssel foglalkoztak, majd 1968-ban Gyulára költöztek. Ezt követően, több, mint 20 éven keresztül a román gimnázium kollégiumának konyháján dolgozott. Az ünnepelt arra a kérdésre, hogy “Mi a hosszú élet titka?”, azt válaszolta, hogy szerinte számít a sok munka és a családdal töltött idő. Hiszen, mint mondta, jelenleg is két lányával és vejével él, sokszor beszélget unokáival, testvérével. Szabadidejében velük ebédel, illetve nagyon szívesen készíti el családja kedvenc süteményeit. Amikor nem a konyhában tevékenykedik, a kertben van, és a virágokat gondozza.

Patkás Józsefné elárulta, nyugdíjasként sem lazít, mivel ha nem tevékenykedik, akkor nagyon unatkozik, így mindig talál magának valami elfoglaltságot. Az ünnepi köszöntést tortázás és koccintás zárta.

Nézze meg ezt is:

Útlezárás várható szombaton Gyula belvárosában

Futóverseny miatt útlezárásokra és forgalomterelésekre kell számítani 2024. április 27-én 10 óra és 14 óra …