2024. április 27., szombat
FONTOS

Ételt, ruhát és tisztítószert osztottak Dénesmajorban

Ezeken a felvételeken még csak az előkészületeket láthatjuk, itt pedig már kipakolták az adományokat a Dénesmajori Közösségi Ház előtti asztalokra. Pünkösd, illetve gyermeknap alkalmából ugyanis, a járványügyi előírásokat betartva nyújtottak segítséget a városrészen élőknek.

Az eseményre a Gyulakonyha ötven adag melegételt is adományozott, melyet háztartásonként egyszerre egy ember vehetett át. Ők családtagjaiknak, rokonaiknak is vihettek ezekből, illetve a felajánlott tárgyakból.

A hétvégi eseményen nem csak a felnőttekre gondoltak, hiszen gyermeknap alkalmából játékokkal, tanszerekkel és csokoládéval vártak kicsiket és nagyokat.

A koronavírus-járvány terjedésének megelőzése érdekében Bagosi Sándor, a Dig-Build ügyvezetője professzionális tisztítószereket, valamint az ezek biztonságos használatához szükséges útmutatókat küldött a Dénesmajorban élőknek.

Ugyan a farsangi étel és ruhaosztás elmaradt, de a szervezők remélik, hogy az iskolakezdés előtt lehetőségük nyílik majd arra, hogy a Dénesmajorban élő diákokat tanszerekkel és ruhákkal segítsék.

Nézze meg ezt is:

Útlezárás várható szombaton Gyula belvárosában

Futóverseny miatt útlezárásokra és forgalomterelésekre kell számítani 2024. április 27-én 10 óra és 14 óra …