2024. április 26., péntek
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2020. 06. 10.

Témák:

– A koronavírus-járvány következtében kialakult veszélyhelyzetben egyetlen napra sem állt le a termelés a Gyulahús Kft.-nél. A következő időszak a kilábalásról fog szólni, hangzott el a szerdai helyszíni sajtóbeszélgetés során, ezért is csatlakozott a cég a „Vedd a hazait! Védd a hazait” akcióhoz. Az eseményen üzemlátogatásra is sor került, melyen részt vett Budai Gyula miniszteri biztos.

– Szerdán megkezdődött a beérkezett italok érzékszervi bírálata. A Gyulai Pálinkafesztivált ugyan szeptemberre halasztották, de ha minden a tervek szerint alakul, akkor semmi sem marad el, megtartják a pálinkaversenyt és a koncerteket is.

– A Göndöcs Benedek Középiskola 117 diákja tett szakvizsgát ebben a tanévben. A több napon át tartó gyakorlati vizsgán összesen tizennégy szakma ismeretéről adtak számot a szakközépiskolát, érettségi utáni-, illetve felnőttképzést végzett tanulók.

– Országszerte csapott be és fosztott ki időseket két nő. Két segítőjük is volt, a férfiak autóval vitték őket a bűncselekmények helyszíneire. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

– Fokozott közúti ellenőrzést tartott a rendőrség kedden, Gyulán. Az akció célja az volt, hogy erősítsék a közlekedés biztonságát, és kiszűrjék a szabálytalan közlekedőket.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 19.

Témák: – Csütörtök este a Gyulai Várszínház felolvasó-színházi ősbemutatóját láthatta a közönség Ártatlanok – Levelek …