2024. április 26., péntek
FONTOS

“Biztonságos Gyulai Szálláshely” minősítő címmel támogatják a helyi turizmus újraindulását

Ezen a héten vette kezdetét a Gyulai Turisztikai Nonprofit Kft. által létrehozott “Biztonságos Gyulai Szálláshely” elnevezésű minősítő rendszerben való részvételi szerződések megkötése.

Ennek célja a helyi apartmanok, szállodák támogatása a turizmus fokozatos és biztonságos újraindítása érdekében. Lábadi Eszter marketing-menedzser elárulta, elsősorban olyan szálláshelyek jelentkezését várják, melyeknek fontos az, hogy minden érintett, tehát a szállásadók, vendégek, munkavállalók és a lakosság egyaránt biztonságban érezzék magukat. A részvételhez szükség van a Magyar Turisztikai Ügynökség ajánlásai által egyénileg létrehozott Covid-19 akciótervre, illetve ennek betartására is. Tehát gyakorlatilag minden gyulai szállásadó jelentkezhet.

A minősítő rendszerre egy marketingkampány is épül, a Gyulai Turisztikai Nonprofit Kft saját felületein promotálja majd a résztvevő szálláshelyeket. Ezen felül a programajánlatban is segítséget nyújtanak. A vendégek egy előzetes regisztrációs űrlapot kitöltve ingyenesen részt vehetnek a Gyula Természetesen elnevezésű kampány programkínálatán. Jónás Balázs irodavezető elárulta, összesen hét aktív kikapcsolódási lehetőséget biztosítanak a hét minden napján.

A kenutúra mellett a gasztronómia szerelmeseinek is kedveznek, hiszen a helyi pálinka- és sörkülönlegességeket is bemutatják. Akik pedig a kultúra iránt érdeklődnek, azok tematikus sétákon vehetnek részt, felidézve Gyula kevésbé ismert történelmét.

Nézze meg ezt is:

Útlezárás várható szombaton Gyula belvárosában

Futóverseny miatt útlezárásokra és forgalomterelésekre kell számítani 2024. április 27-én 10 óra és 14 óra …