2024. április 26., péntek
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2020. 06. 25.

Témák:

– A veszélyhelyzet utáni első képviselő-testületi ülést tartották csütörtökön. A grémium egyhangúan elfogadta azt az előterjesztést, mely alapján az önkormányzat eladhatja azt a déli ipari területet, ahol az Airbus üzeme épülhet meg.

– Szombaton rendezik meg a Múzeumok Estéje elnevezésű programsorozatot. Az Almásy-kastélyban, a Gyulai Várban, a Ladics Házban és az Erkel Ferenc Emlékházban tematikus tárlatvezetéssel, koncertekkel és fegyverbemutatóval várják az érdeklődőket.

– A közelmúltban nyílt digitális időszaki kiállítás a Gyulavári Kastélyban. A különleges tárlaton négy aradi művész több, mint hatvan változatos technikával készített alkotása kapott helyet.

– A jó idő beköszöntével a szabadba kimozdulók és háziállataik számára egyre nagyobb terhet jelent a kullancsveszély. Az erdőkben, parkokban, de akár a kertekben ezek a nemkívánatos élőlények várnak ránk, melyek között vannak olyanok, melyek fertőzőek.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 22.

Témák: – Megáldották a gyermekeket a Nádi Boldogasszony templom felszentelésének 201. évfordulóján. Tapodi Krisztián káplán …