2024. április 27., szombat
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2020. 09. 15.

Témák:

– Jó eredménnyel zárta a nyarat a Gyulai Várfürdő, a legtöbb vendéget július 20 és augusztus vége között számolták a pénztáraknál. A főszezonban a belföldi vendégek közel fele először járt a városban. Az utószezonban, szeptember közepén még mindig sokan érkeznek a városba.

– Újabb három esettel nőtt a koronavírus fertőzöttek száma Békés megyében.

– Simonyi Imre születésének 100. évfordulóján emlékeztek meg a József Attila-díjas költőről, Gyulán. Az eseményen koszorúkat helyeztek el a róla készült szobornál, ezután pedig a könyvtárban személyes történeteket ismerhettek meg a megemlékezők a Simonyifalván született költőről.

– Szeptember 26-án és 27-én kilenc programmal várja az Almásy-kastély a Gyulára érkezőket. A Nap, a csillagok és a csillagászat szerelmesei a Magyar Napfizikai Alapítvány távcsöveivel, szakcsillagászok közreműködésével figyelhetik majd meg az égitesteket az éjszakai égbolton.

– A Hajdú-Bihar megyei Tégláson képviselte Gyulát a városok közötti íjászversenyen a Kerecsényi László Íjász Egyesület. A fürdővárosiak a 40 csapatból a kiemelkedő 11. helyen zárták a megmérettetést.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 22.

Témák: – Megáldották a gyermekeket a Nádi Boldogasszony templom felszentelésének 201. évfordulóján. Tapodi Krisztián káplán …