2024. április 27., szombat
FONTOS

Megtartja az őszi évadot a Gyulai Várszínház

A visszajelzések alapján a Gyulai Várszínház történetének egyik legsikeresebb évada volt az 57. nyári évad – hangzott el 3Téma című műsorunkban, ahol Elek Tibor igazgató értékelte az elmúlt hónapok munkáját.

A 2020-as évad során összesen 44 programból választhattak az érdeklődők, a legnépszerűbb előadásokra rendszerint gyorsan fogytak a belépők, és több teltházas előadást rendeztek meg a nyáron. A Gyulai Várszínháznál a szervezést idén megnehezítette a koronavírus-járvány, emiatt több határon túli társulat produkciója elmaradt.

A teátrumnál már elkezdtek készülni az őszi, kamaratermi évadra, hiszen a jelenlegi döntések értelmében megtarthatók lesznek a programok. Amennyiben ez nem változik, úgy október 1-én elkezdődnek az előadások – folytatta Elek Tibor az őszi tervekkel. Az első, csütörtöki napon egy Harag György emlékkiállítással indul a programsorozat. Az eseményhez konferencia előadás és egy dokumentumfilm vetítése kapcsolódik.

Az őszi évad során elsősorban a vendégek egészségének a megőrzésére törekednek az események során, ezért mindenkitől kérni fogják a szabályok betartását, valamint kötelezővé fogják tenni a szájmaszk használatát is. Az előttünk álló kamaratermi évad programjat Elek Tibor igazgató részletesen is bemutatja a Híradó után, 3Téma című műsorunkban.

Nézze meg ezt is:

Útlezárás várható szombaton Gyula belvárosában

Futóverseny miatt útlezárásokra és forgalomterelésekre kell számítani 2024. április 27-én 10 óra és 14 óra …