2024. április 26., péntek
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2020. 11. 18.

Témák:

– Akár újabb beruházásokat hozhat magával a gyulai Airbus projekt. A hamarosan felépülő üzem mellett számolni lehet azzal is, hogy a cég partnerei, beszállítói közül mások is Gyulát választják egy újabb üzem létrehozására. 3Téma című műsorunkban Görgényi Ernő polgármester mindemellett azt is elmondta, melyek voltak a legfontosabb szempontok a koronavírus járvány második hulláma előtti felkészülés során.

– Kedd este ismét lila színben pompázott a gyulai Almásy-kastély a koraszülöttek világnapja alkalmából. A kezdeményezés ráirányítja a figyelmet arra, hogy Békés megyében évente 250-300, Magyarországon pedig több, mint 8000 újszülött érkezik korábban. A koronavírus-járvány miatt idén elmaradt a felvilágosító esemény és a koraszülöttségen átesett gyermekek találkozója.

– Lassult a növekedés üteme, szerdán 74 új koronavírus fertőzöttet regisztráltak Békés megyében.

– Ezekben a hetekben az éjszakai horgászat is tilos, este 7 óráig mindenkinek kötelező elhagynia a vízpartot. A MOHOSZ tájékoztatása szerint 2020-ban a versenyek és egyéb kiemelt rendezvények is elmaradnak.

– Szigorú egészségügyi protokollt betartva edzenek a labdarúgók a gyulai Grosics Akadémián. Az őszi bajnoki mérkőzéseket tavaszra halasztották.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 19.

Témák: – Csütörtök este a Gyulai Várszínház felolvasó-színházi ősbemutatóját láthatta a közönség Ártatlanok – Levelek …