2024. április 26., péntek
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2020. 12. 02.

Témák:

– Gyulán egy évvel ezelőtt dolgozták ki azt az eljárásrendet, mellyel megtisztíthatják a város közterületeit a rendszám nélküli, elhagyott autóktól. Ez akkor mintegy 40 járművet jelentett, de ezeknek nagy százaléka eltűnt egy év alatt. Mostanra egyetlen egy autó maradt Törökzugban, ennek a tulajdonosa viszont nem reagált a felhívásokra, így szerda reggel elszállíttatták ezt a parkolóból.

– Egy héten át, december másodikától kilencedikéig digitális oktatásra állt át a Magvető Református Általános Iskola. Ennek bevezetésére a nagy mértékű hiányzás miatt volt szükség.

– 152 új koronavírus fertőzöttet regisztráltak szerdán, Békés megyében.

– Figyelemmel kíséri a városi cégek működését, és a járványhelyzet elleni védekezésben is javaslatokat tett a Gyulai Városbarátok Köre. A szervezet elnöke szerint a munka a második hullám idején sem állt meg. Az egyes bizottsági kötelezettségek mellett a civil munka is zajlik.

– Kétméteres diótörők, animációs filmvetítés, fotópont és adventi kalendárium várja az Almásy-kastély parkjába látogatókat. Az épület ablakaiban december 24-éig minden nap meggyújtanak egy gyertyát, valamint megjelenik egy-egy ajándék is.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 19.

Témák: – Csütörtök este a Gyulai Várszínház felolvasó-színházi ősbemutatóját láthatta a közönség Ártatlanok – Levelek …