2024. május 2., csütörtök
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2020. 12. 22.

Témák:

– Egy pályázat segítségével 980 millió forintot fordítanak a megye orvosi ügyeleteinek teljes felszerelésére, valamint közel 3,4 milliárd forintot költenek el olyan orvosi műszerekre, diagnosztikai eszközökre, amelyek a Békés megyei lakosok magasabb színvonalú ellátását fogják szolgálni. Jelenleg az eszközbeszerzések részletes kidolgozása, és a megalapozó tanulmányok készítése zajlik.

– Mindössze 46 új koronavírus fertőzöttet vettek nyilvántartásba kedden, Békés megyében.

– 2020 elején az úszóversenyek közül több is elmaradt, decemberben azonban meg tudták rendezni a gyulai úszók számára az idei év csúcseseményének számító országos megmérettetést. A fürdővárosi sportolók szép eredménnyel zárták a négynapos eseményt, a Felnőtt Úszó Országos Bajnokságról Mácsok Fruzsina bronzéremmel, Veres Laura pedig ezüstéremmel térhetett haza.

– Több járóbeteg szakrendelés helye változott meg hétfőn a Békés Megyei Központi Kórház békéscsabai tagintézményében.

– A Ladics-család hagyatékában számtalan karácsonyfadíszt találhatunk, melyek nagyrésze a századforduló idejéről maradt fenn. A kézzel készített üveggömbök mellett ezüstszálból, pamutból, valamint papírból is készültek dekorációk, melyek nem csak az ünnepek alkalmából kerültek elő.

– Időseket kifosztó borsodi bűnbanda tagjai ellen emeltek vádat Szarvason. A 7 büntetett előéletű férfi különböző közműszolgáltatók képviselőjének adta ki magát, és 29 idős embert károsítottak meg, vagy akartak megkárosítani országszerte.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 25.

Témák: – Számos témával foglalkozott csütörtöki ülésén a gyulai képviselő-testület. A beszámolókból kiderült, az önkormányzati …