2024. április 26., péntek
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2020. 01. 18.

Témák:

– Szombaton négy Békés megyei helyszínen is megkezdődött a gyermekvédelemben és a szociális alapszolgáltatásban dolgozók tesztelése, és folyik az oltás is. Az idei évben jóval kevesebb koronavírus fertőzöttet jegyezhettünk fel, mint tavaly ősszel. Az utóbbi három nap átlagosan 31 Békés megyei fertőzöttet regisztráltak.

– Mintegy 60 tonna sót szórtak ki az utakra az elmúlt napokban a Gyulai Közüzemi Kft munkatársai. A cég már megrendelte az újabb száz tonnát, mellyel vélhetően ezen a télen el tudják látni a hó- síkosságmentesítési feladatokat.

– Megtisztult a gyulai Erkel-tó és a Rákóczi-tó környezete, a Gyulai Sporthorgász egyesület az elmúlt vasárnap végezte el a nádvágást a területen. A Csókos út és a Dobozi úthoz közeli horgásztavak új üzemeltetője elsősorban a víz ragadozóhal-állományát szeretné növelni, ezzel kedvezni a horgászok számára.

– Az utóbbi napokban stabilan fagypont alatt van a hőmérséklet, így a kint tartott kedvenceink számára feltétlenül biztosítanunk kell energiában dús eleséget, valamint szélvédett helyet. Emellett minden nap szánjunk időt a velük való játékra, sétára.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 22.

Témák: – Megáldották a gyermekeket a Nádi Boldogasszony templom felszentelésének 201. évfordulóján. Tapodi Krisztián káplán …