2024. április 28., vasárnap
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2021. 01. 22.

Témák:

– 2020 decemberében befejeződtek a Gyulai Almásy-kastély Stefánia szárnyában zajló munkálatok. A tervek szerint a helyszínen már idén lehetőség nyílik bálok, esküvők, céges rendezvények szervezésére.

– Pénteken 12 ezer fölé ért a Békés megyei koronavírus fertőzöttek tavaly március óta nyilvántartott száma.

– Bejárást tartanak a Fehér- és a Fekete-Körös mentén a vízügyi igazgatóság szakemberei. Ebben az időszakban olyan folyószabályozási műveket is megnézhetnek, amelyeket más időszakokban víz borít.

– 125 éve született Szilágyi István, a kis Szilágyi néven ismert gyulai festőművész. A Magyar Kultúra Napjához kapcsolódóan Durkó Károly, a Gyulai Évszázadok Alapítvány elnöke tekintett vissza a művész életére és munkásságára.

– Mentősnek adta ki magát, úgy utazgatott az országban egy férfi. Vendégházakban szállt meg, majd fizetés nélkül távozott. A gyanú szerint öt megyében követett el bűncselekményeket. A gyulai rendőrök Pest megyében elfogták és Békéscsabán, a Békés megyei rendőrség fogdájában adtak neki szállást.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 22.

Témák: – Megáldották a gyermekeket a Nádi Boldogasszony templom felszentelésének 201. évfordulóján. Tapodi Krisztián káplán …