2021. augusztus 1., vasárnap
FONTOS

Megajándékozták húsvét első gyulai babáját

Édesanyjával Ökrös Dániel Efraim, húsvét első Gyulán született babája látható a Békés Megyei Központi Kórház felvételein. A baba egészségesen, anyukája második gyermekeként, április negyedikén, 11 óra 25 perckor született meg 3100 grammal.

A hétfő délelőtti, a Semmelweis szobor előtt megtartott, rövid eseményen az adományairól ismert Mikus Éva ajándékozta meg az újszülöttet és édesanyját. A kisfiú játékot, az anyuka pénzt kapott. Az adományokat Párducz László, a szülészeti osztály vezetője, és Becsei László, a kórház főigazgatója fogadta. Párducz László hangsúlyozta, ebben a nehéz helyzetben is összefogásra van szükség.

A kórházban már évtizedes hagyomány, hogy az újév első babája ajándékokat kap, most Mikus Éva azt mondta, a feltámadás ünnepén a hit, a szeretet és az összetartás fontosságát szeretné hangsúlyozni azzal, hogy ilyenkor is segítséget nyújt valakinek.

Nézze meg ezt is:

Drótvarázs technikával készült ékszerekből nyílt kiállítás a Tájvízházban

Izsó-Szabó Emese alkotó egyedi “drótvarázs” technikával készült drótékszereiből nyílt kiállítás péntek délután a gyulai Tájvízházban. …