2024. április 26., péntek
FONTOS

Pap Mária a gyulai Tourinform iroda új vezetője

Új vezető mutatkozott be a gyulai Tourinform iroda élén, Pap Mária több éves szakmai múlttal tért vissza a fürdővárosba.

Munkássága során vezetői tapasztalatokat is szerzett, 5 éven át vezette a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ turisztikai divízióját, előtte pedig a Magyar Turizmus Zrt.-nél dolgozott 15 éven át. Utóbbi társaságnál is a már említett pozícióban bizonyította szakmai felkészültségét, részben pedig a cég berlini külképviseletének vezetőjeként is tevékenykedett. A szakember külkereskedelmi, turisztikai és jogi szakokleveles közgazdász diplomákkal rendelkezik, az angol mellett németül és oroszul beszél. Pap Mária elmondta, elsődlegesen családi okokból tért vissza szülőföldjére, Békés megyébe.

A 2021-es szezonra nem csak vezetésében, de arculatában is teljesen megújulva készül a gyulai Tourinform iroda. A vendégeket a megújult környezet mellett új szolgáltatások is várják. Idén már lehetőség nyílik arra, hogy a turisták a helyszínen tárolják értékeiket, hiszen csomagmegőrző és mobiltöltő pontként is működik az iroda. Természetesen pihenni is betérhetnek a látogatók, erre a célra a kicsiknek egy gyermekjátszó-sarkot alakítottak ki, a felnőttek közben gyulai kézműves termékek közül válogathatnak. A Tourinform iroda amellett, hogy a közelmúltban új külsőt kapott, a személyi állomány is megváltozott, a főszezonban már egy megújult csapat kezdi el a munkát a helyszínen.

Pap Mária hozzátette, a turisztikai szereplőkkel ugyanazt a már kialakult, kölcsönösen megbízható és gördülékeny munkaviszonyt szeretnék megtartani a jövőben.

Nézze meg ezt is:

Útlezárás várható szombaton Gyula belvárosában

Futóverseny miatt útlezárásokra és forgalomterelésekre kell számítani 2024. április 27-én 10 óra és 14 óra …