2024. április 26., péntek
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2021. 06. 08.

Témák:

– Pályázati támogatással indulnak el az erdősítési munkálatok a város déli és nyugati részein. Első lépésben ez a Kálvária mögötti területen kezdődik el, ahol közel 10 hektáros, vágási üzemű tölgyerdő jön létre, őshonos elegyfajokkal gazdagítva. A helyszínen kedd délelőtt tartottak sajtótájékoztatót, a talajelőkészítő munkát pedig már el is kezdték.

– Kedden öt új koronavírus fertőzöttet jegyeztek fel Békés megyében. Békéscsabán alacsony a vírus szennyvízben mért koncentrációja, a tendencia pedig stagnálást mutat.

– 40 év munka után búcsúztattak el két óvodapedagógust Gyulán. Danszki Klára és Szilágyi Ferencné is a Béke sugárúti tagintézményből megy nyugdíjba.

– A 2019/2020-as tanév legaktívabb középiskolái megmérettetésen harmadik helyen végzett az Erkel Ferenc Gimnázium. A díjat a pandémia miatt kedd délelőtt az intézmény sportpályáján vehette át az iskola vezetése az erkeles diákok előtt.

– Újabb helyre tett ki balesetveszélyre figyelmeztető táblát a rendőrség Békés megyében. A Gyula határában lévő kereszteződésben több, köztük halálos baleset is történt azért, mert a járművezetők egy része figyelmen kívül hagyja az elsőbbségadásra kötelező táblát.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 19.

Témák: – Csütörtök este a Gyulai Várszínház felolvasó-színházi ősbemutatóját láthatta a közönség Ártatlanok – Levelek …