2024. április 27., szombat
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2021. 08. 16.

Témák:

– Két fontos bejelentés született a hétfő délelőtti sajtótájékoztatón. 1,2 milliárd forintot nyert Gyula a Rosu utca fejlesztésére, eközben az M44-es Békéscsaba és Gyula közötti szakaszát is felújítják a határátkelőig, mintegy 10 milliárd forintból.

– Szűz Mária személye végigkíséri az egész magyar történelmet – hangzott el a vasárnapi Nádi Boldogasszony búcsún. Kiss-Rigó László szeged-csanádi püspök kiemelte, Mária jelen van többek között a képzőművészetben, az irodalomban, ezért hozzátartozik a nemzeti identitásunkhoz.

– A hétvégén a jubileumához ért a gyulai kutyás ügyességi verseny. Az eredetileg idén áprilisra meghirdetett megmérettetésen a hazai indulók mellett a külföldiek száma is erősödött.

– Egy csendes stúdió várja a Gyula környéki zenekarokat az egykori 48-as klub épületében. A szombati megnyitón elhangzott, a jövőben egy klubhelyiséget és további próbatermeket szeretnének kialakítani.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 22.

Témák: – Megáldották a gyermekeket a Nádi Boldogasszony templom felszentelésének 201. évfordulóján. Tapodi Krisztián káplán …