2024. április 26., péntek
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2021. 10. 01.

Témák:

– Újabb, mintegy 3 hektáros erdőrészlet erdősítésére kapott támogatást a gyulai önkormányzat. A Kálvária mögötti területen jelenleg is zajlanak a munkálatok, mellyel teljes lesz a térség fásítása.

– Több tájékoztatót és beszámolót hallgatott meg a testület a Békés Megyei Önkormányzat szeptemberi ülésén. A grémium csatlakozott a Bursa Hungarica ösztöndíjpályázathoz és a „CseppetSem!” Programhoz is.

– Ezüstérmet szerzett a 12 órás magyar bajnokságon egy gyulai futó. Ignácz Marietta több mint 111 kilométert tett meg fél nap alatt.

– Október 7-én egy különleges koncerttel indul az ősztől tavaszig tartó szezon a Gyulai Várszínházban. A folytatásban olyan előadásokat láthatnak a színházkedvelő nézők, mint a Hol a stukker? a Valami csajok, valamint a Jelenetek egy házasságból című darab.

– A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság győzelmével zárult az Országos Balesethelyszínelő Verseny. A három napos megmérettetésen elméleti tesztlapokat, feladatokat oldottak meg, berendezett helyszíneken vizsgálódtak, és ügyességi pályán vezettek a versenyzők.

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 19.

Témák: – Csütörtök este a Gyulai Várszínház felolvasó-színházi ősbemutatóját láthatta a közönség Ártatlanok – Levelek …