2024. április 13., szombat
FONTOS

Két baleset történt Békés megyében

Balesetnél helyszíneltek a rendőrök Békéscsabán és Orosházán, ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök Tótkomlóson és Békéssámsonon.

Békés megyében 2021. december 16-án két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Békéscsaba külterületén 7 óra 15 perc körül egy személygépkocsi vezetője letért azt útról és árokba borult. A mentők a jármű vezetőjét könnyű sérüléssel vitték kórházba.

Három órával később Orosházán, a Szentesi úton összeütközött három személyautó. A balesetben az egyik jármű utasa könnyebben megsérült.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2021. december 16-án 10 óra 15 perc körül Tótkomlóson, a Kossuth Lajos utcában.

Egy személygépkocsi vezetőjénél pozitív értéket jelzett az alkoholszonda. Az 52 éves férfit a rendőrjárőrök előállították az Orosházi Rendőrkapitányságra. További két légalkoholmérés is megerősítette az ittasság gyanúját, ezért büntetőfeljelentést tettek ellene.

Ezután Békéssámsonon, a Hősök terén 18 óra 45 perc körül ellenőriztek a rendőrjárőrök egy 53 éves férfit, aki szintén autóval közlekedett. Nála is három légalkoholmérés eredménye lett pozitív, ezért a rendőrök a békéssámsoni férfivel szemben is feljelentést tettek. Emellett szabálysértési eljárás is indult a férfi ellen, mert jogosítvánnyal nem rendelkezik.

 

Nézze meg ezt is:

Ittas vezető Gyulán

A gyanú szerint ittas volt az a férfi, aki 2024. március 13-án 19 óra 45 …