2024. április 27., szombat
FONTOS

Gyula Tv Híradó 2021. 12. 22.

Témák:

– Az emberi élet felbecsülhetetlen érték. Hogyha a koraszülöttmentő évente csak egy gyermek életét menti meg, akkor már megéri – fogalmazott Abdulrahman Abdulrab Mohamed. A Viharsarki Koraszülöttmentő Alapítvány elnöke a 3Témában kiemelte, céljai között szerepel a koraszülöttmentés, ellátás folytatása, valamint a tudás átadása a fiatal generáció számára.

– Javulnak a koronavírus járvány adatai Békés megyében. Egy nap alatt 59 új fertőzöttet igazoltak. Békéscsabán csökken a vírus szennyvízben mért koncentrációja.

– Német nemzetiségi elismerést vehetett át a napokban Mittag Mónika Éva. A gyulai képviselő a megyei önkormányzat díját kapta meg.

– Új klippel jelentkezett a nemrég Prima-díjjal kitüntetett PowerBeat Ütőegyüttes. A csapat tagjai nagyon várják, hogy tavasszal újra színpadra állhassanak.

– Családi Kerékpáros Karácsony elnevezésű programot tartottak a világóránál. Az esemény célja az volt, hogy felhívja a figyelmet a megváltozott időjárási viszonyokra.

– Adventi koncertet tartottak vasárnap este Kepenyes Pál növendékei az evangélikus templomban. A karácsonyi dalok közül olyanok is elhangzottak, mint a Jingle Bell Rock, a Csendes éj, valamint a Hallelujah.

– Szexuális szolgáltatást nyújtó nők kizsákmányolásával és közvetítésével foglalkozó kilenc férfit fogtak el a rendőrök Békéscsabán, Gyomaendrődön, Szarvason, Makón és Sopronban. A rendőrség emberkereskedelem bűntett gyanúja miatt indított ellenük eljárást, és őrizetbe vette őket.

– Indiai határsértőket fogtak el a rendőrök Dénesmajornál.

 

Nézze meg ezt is:

Gyula Tv Híradó 2024. 04. 22.

Témák: – Megáldották a gyermekeket a Nádi Boldogasszony templom felszentelésének 201. évfordulóján. Tapodi Krisztián káplán …