2024. április 27., szombat
FONTOS

Éves közgyűlését tartotta a Gyulai Nyugdíjasok Érdekvédelmi Egyesülete

Évértékelő közgyűlést tartott szerda délután a Gyulai Nyugdíjasok Érdekvédelmi Egyesülete.

Az eseményen új tisztségviselőt, valamint titkárt választottak a tagok. Ezen túl a 2021-ben megvalósított programokról, valamint a 2022-es évre vonatkozó eseményekről is értekeztek. Debreczeni Jánosné elmondta, fontos, hogy különböző programokat szervezzenek, mert a pandémia hatása érzékelhető a tagoknál is, ugyanis kicsit visszahúzódóbbá váltak, és kevesebb programon vettek részt az előző évben.

A gyulai önkormányzat partnerségre törekszik a civil szervezetekkel. Görgényi Ernő polgármester elmondta, azért is tartja jó dolognak ezt az eseményt, mert jobban megismerheti az egyesületet érintő nehézségeket és örömöket.

A Gyulai Nyugdíjasok Érdekvédelmi Egyesülete közgyűlésén a 2021-ben elvégzett és a 2022-re tervezett feladatok áttekintése mellett Schriffert Józsefnek is köszönetet mondtak, aki 32 éven át látta el lelkiismeretesen a szervezet alelnöki feladatait.

A 2022-es tervekkel kapcsolatban Debreczeni Jánosné elmondta, idén többféle közösségépítő programot szeretnének szervezni, így bowling versenyt, szalonnasütést, családi napot tartanának. Több előadást is szeretnének megrendezni, többek között Békés megyéről, valamint az idősekre leselkedő veszélyekről, csalókról.

 

Nézze meg ezt is:

Útlezárás várható szombaton Gyula belvárosában

Futóverseny miatt útlezárásokra és forgalomterelésekre kell számítani 2024. április 27-én 10 óra és 14 óra …