2024. április 26., péntek
FONTOS

Családi szabadidő- és fejlesztőközpontot jöhet létre a Bodoky-majorban

Hamarosan családi szabadidő- és fejlesztőközpontot alakít ki a Bodoky-majorban a Viharsarki Koraszülöttmentő Alapítvány.

A KoraPark előkészületei már elkezdődtek, jelenleg a művelés alól vonják ki a 2 és fél hektáros területet, majd ezután fogják megvásárolni ezt. Abdulrahman Abdulrab Mohamed, a szervezet elnöke kiemelte, céljuk, hogy ne csak a Békés megyeieket szólítsa meg a játszópark, hanem az ország minden területéről érkezzenek családok Gyulára. Elmondta, nemcsak a koraszülött gyermekeket nevelő családok számára tennénk elérhetővé a KoraParkot, hanem szeretnék kinyitni azt minden helyi és környékbeli településen élő, kisgyermeket nevelő család számára is.

Az alapítvány elnöke kiemelte, a KoraPark megvalósításához és későbbi működtetéséhez gyűjtési akciót indítottak, amelyhez várják a lakosság és a támogatók segítségét. Ilyen volt többek között a nemrég megrendezett jelmezes, jótékonysági futóverseny is.

Abdulrahman Abdulrab Mohamed kiemelte, céljuk a KoraParkkal is az, hogy segítsenek a térségben élő, koraszülött gyermekeket nevelő családok életén.

Nézze meg ezt is:

Útlezárás várható szombaton Gyula belvárosában

Futóverseny miatt útlezárásokra és forgalomterelésekre kell számítani 2024. április 27-én 10 óra és 14 óra …