2024. május 8., szerda
FONTOS

Baleset Füzesgyarmaton, garázdaság Gyulán

Füzesgyarmat külterületén 2022. március 31-én 19 óra körül egy személygépkocsi letért az útról és nekiütközött egy táblának, majd egy fának csapódott. A mentők a 37 éves gyáli autóst súlyos, életveszélyes sérüléssel vitték kórházba. A baleset okát és körülményeit a Szeghalmi Rendőrkapitányság vizsgálja.

Garázdaság miatt intézkedtek a rendőrök 2022. március 31-én reggel Gyulán, az autóbusz-állomáson. A gyanú szerint egy 18 éves kétegyházi férfi megütött egy 16 és egy 17 éves sarkadi fiút. A rendőrök a fiatal férfit előállították a Gyulai Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók garázdaság elkövetésének gyanúja miatt kihallgatták. A két bántalmazott fiú könnyű sérülést szenvedett.

Békés megyében 2022. március 31-én két autóssal szemben is ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök. Először Gyulán, a Budrió lakótelepen 18 óra 45 perc körül egy személygépkocsival közlekedő férfinál jelzett alkoholfogyasztást a szonda. További két mérés is megerősítette az ittasság gyanúját, ezért a rendőrjárőrök elvették a férfi vezetői engedélyét. Ezután Újkígyóson, a Gyulai útról 20 óra után néhány perccel állítottak elő a körzeti megbízottak szintén egy személyautót vezető férfit. Nála is három légalkoholmérés eredménye lett pozitív, ezért bevonták az ő jogosítványát is. A rendőrségen mindkét esetben büntetőeljárás indult az autósok ellen.

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság rendőrjárőrei 2022. március 31-én 10 óra 15 perc körül Pusztaottlakán elfogtak egy 38 éves férfit, aki ellen orgazdaság bűntett miatt a Gyulai Törvényszék elfogatóparancsot adott ki. A pusztaottlakai férfi a kijelölt időpontban nem kezdte meg a rá jogerősen kiszabott szabadságvesztése letöltését. A rendőrök Gyulára, a Békés Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.

Nézze meg ezt is:

Útlezárás várható szombaton Gyula belvárosában

Futóverseny miatt útlezárásokra és forgalomterelésekre kell számítani 2024. április 27-én 10 óra és 14 óra …