2024. április 26., péntek
FONTOS

Az ország legjobbjai közé emelkedik a költözéssel a Gyulakonyha

Egyre inkább átalakul az egykori relégyár elhanyagolt, lepusztult épülete.

Április végén azt állapíthattuk meg, hogy a kivitelezés a terv szerint halad, részben a jó időnek is köszönhetően talán még egy kevéssel előrébb is járnak a tervezettnél. A munkálatok idei megkezdését az tette lehetővé, hogy a város kormányzati támogatást kapott az eredetihez képest megemelkedett költségek miatt.

Az épületgépészeti munka után indul a burkolás, a villanyszerelés. Várhatóan majd a nyár végére jutnak el odáig, hogy az elszívóernyők is a helyükre kerülnek, akkor akár már a konyhai berendezések beépítését is megkezdhetik.
Ambrus György 3Téma című műsorunknak úgy fogalmazott, egyre inkább megmutatja magát az a hely, ahol hamarosan dolgozni fognak. Hangsúlyozta, nem elsősorban az ételek minősége változik majd a jövőben, hanem sokkal inkább azok a körülmények, melyek között a cég munkatársai dolgoznak. Úgy vélekedett, a Gyulakonyha az ország legjobb ilyen intézményei közé emelkedik.

Ha minden a tervek szerint alakul, akkor a Gyulakonyha karácsonykor kettős ünnepet tarthat, hiszen a karácsonyi menüt várhatóan már az új helyen készíthetik. Ambrus György úgy tervezi, lesz pulykából készült étel, töltött káposzta és bejgli, de a legfontosabb célkitűzés továbbra is az, hogy elsősorban helyi alapanyagokból állítsanak elő jó minőségű ételt.

Nézze meg ezt is:

Régiós bowling versenyt rendeztek sérült sportolóknak

  A Magyar Speciális Olimpia Szövetség és a Harruckern SE szervezésében rendeztek a napokban regionális …